BejelentésWarezStudio § PirateMovies
Film, játék és zenekérések teljesítése! Többezer film, játék és zene!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

ÜDVÖZÖLLEK HONLAPOMON !Amint a fejlécben is leírtam, itt filmeket, játékokat és zenéket lehet kérni. Újdonságként mostantól elektronikus könyvet, azaz e-book -ot is lehet kérni, van belőle egy kisebb könyvtárra való, több tízezer regény, útleírás, recept, térkép, novella, atlasz, szótár stb. közül válogathattok. Hogy megkönnyítsem a választást a többezer filmemből, elektronikus könyvemből és játékomból, ezeket listába rendeztem. tehát úgy lehet filmet, könyvet, játékot, vagy zenét kérni, hogy letöltitek a listákat és választotok az ott található kínálatból, majd ezeket elkülditek a lista elején, illetve végén feltüntetett e-mail címemre. Egy másik lehetőség, hogy itt, a honlapom legaljára görgettek és a filmtrailerek alatt található üzenetküldő kapcsolati dobozba beírjátok az e-mail címeteket és filmkéréseiteket.


 


Szöveges filmlistámat a lap bal felén található "Szöveges filmlista" linkre való kattintással töltheted le. Az elektronikus könyvlistát a "Elektronikus könyvek" linkre valö kattintással töltheted le. A Játéklistát a "Játékok" linkre való kattintással töltheted le.A filmlistámat letöltheted az alábbi linkre kattintva is:
FilmlistaAz alábbiakban álljon itt egy kis ízelítő a filmlistámban megtalálható néhány 2011-es filmből.

Üzenetküldés
E-mail címedet megadva, filmkéréseidet írhatod ide is.

E-mail címed:
Szöveg:Hírek
Listák frissítése

Ma a szöveges filmlistába temérdek új film, dokumentum, illetve ismeretterjesztő film került be. Újdonság, hogy mostantól elektronikus könyveket (e-book) is lehet kérni az oldalon. Töltsd le te is a listákat és válassz magadnak kedvedre való könyvet, filmet, vagy játékot! A szöveges filmlistát legközelebb augusztus 7-én fogom frissíteni. Az oldalon megtalálható és megnézhető filmtrailerek némelyike Magyarországon még nem megjelent filmre utal, illetve csak a közeljövőben tűzik a mozik műsorra. Országtól függetlenül a mozikban bemutatott filmek megjelenésüktől számítva legtöbb 48 óra múlva bekerülnek a filmlistába. Filmkérésnél kérem tessék figyelni az illető film minőségét jelző oszlopra, így elkerülendő az olyanfajta utólagos nyüszörgés, hogy: "Jéé, ez kamerás verzió ?" vagy "Ez nem szinkronos, csak felíratos verzió ?"

tovább >>


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!